fbpx

Liefhebber van het strand? Ik presenteer graag dit schilderij: “Playing at the Beach”. Het is pyrografiekunst.

Dit stuk heb ik gemaakt voor een gezin wat enorm houdt van wandelen op het strand met hun hond.

Op het schilderij wandelen zij samen over het strand en kijken naar hun kinderen en de hond. Hun zoontje staat in het water te zwaaien terwijl de hond op en neer springt. Hun dochter rent naar ze toe met de bal. Dat wordt leuk!

Think Pink Studio maakt kunst met hout en pyrografie. De nerven van het hout maken de omgeving van het schilderij. Met pyrografie (houtbranden) komt vervolgens het verhaal op het schilderij tot leven.

In mijn shop zijn een aantal stukken te koop. Maar ik houd er ook enorm van om op maat een schilderij met een verhaal te creëeren, zodat het een uniek geschenk is voor jezelf of iemand anders.

Aarzel vooral niet om contact op te nemen met me.

Meer van mijn werk zie je in de galerij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stuur what's app bericht
%d bloggers liken dit: