fbpx

Think Pink Studio op “Twee levens van hout”

In het prachtige Nationaal Bomenmuseum wordt de houtmanifestatie “Twee Levens van Hout” gehouden. Het evenement zou worden gehouden op 28 juni 2020 maar is in verband met COVID-19 verplaats naar naar 27 juni 2021. En Think Pink Studio mag haar werk daar ook exposeren!

Tijdens deze manifestatie in het prachtige Nationaal Bomenmuseum, zie je wat er allemaal gemaakt wordt uit dood hout en zo “het tweede leven” vormt. Meer dan 50 vormgevers in hout zullen hun werk tonen. En op deze dag kunt u heerlijk tussen de bijzondere bomen doorwandelen van het museum (“Het eerste Leven”).

Er zijn marktkramen en demonstraties. De demonstraties die de vormgevers verzorgen bestaan o.a. uit beeldhouwen in hout, hout draaien en hout buigen, papierscheppen, muziek met houten instrumenten, pyrografiekunst e.d. Ook voor kinderen is er vanalles te doen. Think Pink Studio presenteert haar pyrografiekunst; kunstwerken gemaakt met door het houtbranden op oud hout. Je kunt kijken naar hoe pyrograveren werkt en het ook zelf uitproberen.

Alle vormgevers gebruiken Nederlands hout en al hun producten zijn uniek (dus geen seriematige producties). De producten zijn op een natuurvriendelijke manier bewerkt en verwerkt.

Meer informatie: https://tweelevensvanhout.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stuur what's app bericht
%d bloggers liken dit: