fbpx

In De Moestuin van Bartiméus in Doorn, zie je tot en met 16 augustus een kunstwerk dat mooi is om te zien én om te voelen. Het is gemaakt om de brug te slaan tussen mensen die een visuele beperking hebben en mensen die kunnen zien.

Zeker nu we met z’n allen door Corona een hele andere verhouding hebben gekregen met aanraking, is het zeer actueel. De kunstwerken zijn spannend en uitnodigend met verschillende structuren. Alleen als je voélt, ervaar je alle kleine dingen die erin verstopt zitten.

De Moestuin is vrij toegankelijk en een heerlijke plek om te bezoeken. Meer informatie over de Moestuin

Totaal staan op vier verschillende plekken van Bartiméus voelkunstwerken. Het is onderdeel van een kunstproject dat Bartiméus en kunstenares Mascha Bossuyt samen hebben opgepakt. Met de voelkunst willen we in aanmerking komen voor de ‘Elisabeth van Thüringenprijs’. Dit is een stimuleringsprijs voor kunst in de zorg. Zo maken we voor een ieder kunst toegankelijk en inspirerend.

“Onverhuld” is te zien én voelen op de locatie van Bartiméus in Ermelo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stuur what's app bericht
%d bloggers liken dit: