fbpx

Nu de Coronamaatregelen langzaam uitdoven, kunnen we weer voorzichtig iets gaan plannen. Think Pink Studio biedt leuke workshops pyrografie. Je leert de basisprincipes van houtbranden, de houtsoorten die geschikt zijn, met welke puntjes je het beste kunt branden en je kunt zelfs het branden op een stukje leer uitproberen. Het is ook een leuk uitje om samen te doen. Tijdens de workshops van Think Pink Studio werken we met professionele pyrografieapparatuur van Razertip (dus niet met brandpennen). Met deze apparatuur kan je heel gedetailleerd werken, de temperatuur nauwkeurig instellen en prachtige resultaten halen.

De workshops zijn in kleine groepjes in het atelier van Think Pink Studio in Rhenen. Het is ook mogelijk om op locatie iets te organiseren voor een groepsuitje of bedrijfsuitje.

Meer informatie: www.thinkpink.studio/workshops

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stuur what's app bericht
%d bloggers liken dit: