fbpx
Artikel in Eigen & Wijs Lokaal

Het initiatief Rhenen Verbindt had als doel om symbolisch mensen te verbinden. In de media heeft het (gelukkig!) veel aandacht gekregen, zodat we veel mensen hebben kunnen bereiken met de vraag om een kaartje in te vullen.

In het nieuws van RTV Utrecht werd het project aangekondigd, het is op verschillende radiozenders geweest en in kranten. Ook op internet en Facebook viel er vanalles te lezen. Op deze pagina zie je een paar hoogtepunten op een rij.Inleverbox beschildert door kunstenares Sandra Pot

  • Artikel in Eigen & Wijs Lokaal
  • Artikel in De Gelderlander
  • Artikel in GemeenteNieuws
  • Artikel in De Gelderlander
  • Voorpagina krant Eigen&Wijs Lokaal
  • Krantartikel AD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stuur what's app bericht
%d bloggers liken dit: